Over Jacqueline

Ik help mensen op integere wijze en op basis van wederzijds respect te ontdekken welke mogelijkheden zij zelf hebben om te komen tot antwoorden op vragen die zij hebben. En daar waar mogelijk en gewenst ondersteun ik bij de realisatie daarvan.

Over de naam Brave Line

Brave – de eerste vijfletters van mijn achternaam.  Het staat voor dapper, moedig en eerlijk. Ik heb bewondering en respect voor mensen die erkennen dat zij een conflict hebben en hulp vragen bij het oplossen daarvan.

Line – de laatste vier letters van mijn voornaam. Het staat voor de hulplijn die ik mensen aanbied om hen te ondersteunen bij het oplossen van hun conflict. Ook staat het voor de lijn waarop mensen elkaar ontmoeten als het conflict is opgelost.

Over mijn achtergrond

Al vroeg vond ik recht en economie leuk en wilde er iets mee doen. Alleen wist ik niet goed hoe dat recht een plek moest krijgen in mijn leven. Dat veranderde op het moment dat ik bij Texaco Nederland ging werken op de afdeling indirecte belastingen. Hierdoor heb ik na mijn opleiding bedrijfseconomie de opleiding fiscaalrecht aan de Erasmus universiteit heb gevolgd. Dit naast mijn werk als fiscalist bij Texaco en later voor Elkem ASA bij Elkem Distribution Center.

Als Senior VAT Accountant was ik niet alleen verantwoordelijk voor het tijdig doen van de diverse aangiften. Vaker was ik bezig met het ondersteunen van collega’s, bij het oplossen van problemen en het goed houden van zakelijke relaties met leveranciers en afnemers. 

Het gaf mij veel voldoening om mijn kwaliteiten, kennis en (levens)ervaring in te zetten bij het ondersteunen van mensen. Dit wilde ik voor meer mensen kunnen doen. Dat was voor mij de aanleiding om de opleiding tot mediator en (extern) vertrouwenspersoon te volgen.

Voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek kunt u het contactformulier insturen.